NIEUW

Recente bijwerking: Februari 2019

Informatie
De volledige website werd in een nieuw kleedje gestoken en beter gestructureerd zodat je de composities waar je naar op zoek bent, sneller kan vinden. Ook werden er nieuwe foto’s toegevoegd zodat het aangenaam wordt om door de site te wandelen.

De grootste vernieuwingen zijn zeker de “Kerstmuziek” en een “Methodeboek voor Chromatische Mondharmonica”. Ze vormen samen met de nieuwe composities een verrijking van de site. Ook enkele partituren voor Diatonische en Chromatische Mondharmonica in Duo en in samenspel met een ander instrument, zijn voorradig. Een volledig nieuwe rubriek voor Engelse Hoorn werd ingelast in mijn site. Ook werd “samenspel van Engelse Hoorn met één of meer andere instrumenten” toegevoegd.

Catalogus Liturgische Muziek
De Catalogus Liturgische Muziek werd een volledig nieuwe “Look” aangemeten. Nieuwe composities zoals Kerstliederen bewerkt voor meerstemmig gemengd koor, orgel en kamerensemble kan je vinden in deze catalogus. Lees aandachtig de bijliggende informerende tekst.

Een nieuwe mis voor meerstemmig gemengd koor, orgel en kamerensemble werd toegevoegd. Het is een mis die zeker in aanmerking komt voor een feestelijke viering.

Zoeken naar nieuwe composities
Om het zoeken naar nieuwe composities te vergemakkelijken kijk je best naar de uitgiftenummers die beginnen met de cijfers 117 en 118 bvb. 117071 en 118006. Je kan weer heel wat nieuwe dingen ontdekken.

Praktische tip
Om de site www.julienkeymolen.be met alle vernieuwingen te bekijken is het aan te raden om, nadat je de “Home Page” hebt geopend, op de toets “F5” van je tikklavier te drukken om alles te verfrissen. Op die wijze ben je zeker dat de laatste nieuwigheden je niet ontglippen.

www.julienkeymolen.be