NIEUW
Recente bijwerking: April 2020
Vorige bijwerking : Oktober 2019
De volledige website werd beter gestructureerd zodat je de composities waar je naar op zoek bent, sneller kan vinden. Nieuwe foto’s werden toegevoegd…een aangenaam aspect om door de site te wandelen. De “Homepage… weblinks” werd verrijkt met nieuwe links.

Vooral wat “Koor en Stem” betreft, kan je heel wat nieuwe adressen vinden. Koren kunnen er per Provincie informatie verzamelen. In het “Waasland Celtic Harp Center” kan je met al uw vragen terecht bij Harpiste Mevr. Lakshmi Matthieu. In de rubriek “Dichters aan het woord” werd de rubriek “Alice Nahon in de kijker” met enkele aanpassingen gewijzigd. Het instrument “Harp” kreeg er heel wat nieuwe foto’s bij van de harpiste Mevr. Lakshmi –Waasland – Celtic Harpcenter. Ook werd de harpenwinkel “De zingende snaar” in Nederland voorzien van een fotoreportage. Info: kijk naar de toegevoegde weblinks voor beide harpencentra.

Catalogus instrumentale Muziek
Blokfluit krijgt nieuwe composities voor solo instrument en ook voor begeleiding met piano. Je kan ze in de site terugvinden in de rubriek “Blokfluit” onder de repertoriumnummers die beginnen met 119… Maar ook de instrumentale groepen “ Accordeon, viool, Sax Alto, zang en samenspel afdeling “grotere ensembles” krijgen er nieuwe composities bij.

Je kan ze vinden in de gelijknamige rubrieken waarvan het repertoriumnummer begint met 119…! Wat “AMC – AMV – AMT” betreft, werden er nieuwe vakoverschrijdende werken toegevoegd. Ze komen eveneens in aanmerking voor de theoretische lessen. Kijk naar de repertoriumnummers die beginnen met 119…!

Catalogus Liturgische Muziek en de rubriek Liturgisch
Klik in de Home Page op de knop “Liturgisch” en lees de bijliggende informerende tekst – “Koorzang en Liturgie”. Om naar de “Catalogus Liturgische Muziek” te gaan, klik je in de homepage op het menu “Liturgische muziek” en dan kan je alle composities met voorbeeld bekijken. De Catalogus Liturgische Muziek werd een volledig nieuwe “Look” aangemeten.

Nieuwe composities zoals een nieuwe mis, en kerstliederen bewerkt voor meerstemmig gemengd koor, orgel en kamerensemble werden ondergebracht in deze catalogus. Een nieuw lied voor vierstemmig koor en orgel, alsook een kerstlied voor soliste, vierstemmig gemengd koor en klavier komen de lijst “liturgische composities” vervoegen. Alle nieuwe werken kregen een repertoriumnummer beginnende met 119…en 118…!

Praktische tip
Om de site www.julienkeymolen.be met alle vernieuwingen te bekijken is het aan te raden om, nadat je de “Home Page” hebt geopend, op de toets “F5” van je tikklavier te drukken om alles te verfrissen. Op die wijze ben je zeker dat de laatste nieuwigheden je niet ontglippen.

www.julienkeymolen.be