Partituren en muziekvoorbeelden.

Ga eerst naar de “Home Page” en druk op het tikklavier op de toets “F5” om alles te verfrissen. Dat is noodzakelijk om onmiddellijk op zoek te kunnen gaan naar de laatste vernieuwingen. Zonder deze handeling, bestaat er een reële kans dat je blijft hangen op een vorige informatie.

Op zoek gaan naar…

Klik in de “Home Page” op “lijst met instrumentale muziek” of op “catalogus liturgische muziek” al naar gelang je keuze. Voor elke compositie staan alle gegevens vermeld zoals: “uitgiftenummer, titel, bezetting enz.” Bovendien kan je één of meer bladzijden terugvinden in het vereenkomstig voorbeeldblad. Bij elke compositie staat het nummer van het voorbeeldblad vermeld zodat je het gemakkelijk kan terugvinden.

Catalogus instrumentale muziek.

Klik in de “Home page” op “lijst met liturgische muziek” en ga vervolgens naar het item naar keuze om de uitgegeven partituren en voorbeelden in de catalogus te bekijken.
Acrobat reader
Druk onderaan rechts op het scherm op het “+” teken en dan kan je de muziekvoorbeelden uitvergroten om ze nog gemakkelijker te kunnen lezen.

Moeilijkheidsgraad.

Naast elke titel staat de moeilijkheidsgraad vermeld.
Gemakkelijk (1) – medium (2) – moeilijk (3)
Bestellingen – aankopen – informatie
Bij de uitgever “DMP” kan je altijd terecht voor nog meer informatie. Partituren kunnen besteld en aangekocht worden in de verschillende muziekhandels – zie pagina “Weblinks– uitgever/muziekhandel”.

De liturgische muziek kan je ook bestellen en aankopen in de “liturgische centra” – zie pagina “Weblinks –Liturgische Centra”. Als je klikt op www.julienkeymolen.be/nl/links dan kom je in mijn site terecht op de “pagina Links”. Je kan dan een keuze maken waar je de bestelling of aankoop gaat plaatsen.

Biografie “Julien Keymolen”

Wil je meer vernemen over de componist ga dan naar de pagina “Bio”.

Nieuw.

Deze pagina informeert over de laatste bijwerking en de nieuwigheden die in de site werden doorgevoerd.

Talen.
Je kan de site lezen in zes talen.
Nederlands – Engels – Frans – Duits – Spaans en Portugees. Klik op de gewenste taal en de “Google vertaling” doet het nodige. Opmerking: de titel en de teksten van een compositie worden niet vertaald. Ze staan vermeld in de taal waarin ze werden geschreven en uitgegeven.

Woord van dank.

Graag dank ik iedereen(muzikanten, leerlingen, leerkrachten, muziekscholen, muziekhandels enz.) voor de foto’s die ik heb mogen maken om er mijn site mee te illustreren. Dank aan Els De Bevere, stadsbeiaardier in Nieuwpoort. De afbeeldingen werden gemaakt in de kerk van Nieuwpoort Stad en ook van de mobiele beiaard van Praag. Ook dank aan Karin en Robin om mee te werken aan de foto’s voor mijn methodeboek voor mondharmonica. Stiene en Mathys wil ik danken voor de tekeningen die ze hebben gemaakt om er de kinderliederen mee te verfraaien.