Site Info
Partituren en muziekvoorbeelden
Ga eerst naar de “Home Page” en druk op de toets “F5” van het tikklavier om alles te verfrissen. Om de nieuwe aanpassingen niet te missen.

Op zoek gaan naar…
Klik in de “Home Page” op “Catalogus met instrumentale muziek” of op “Catalogus liturgische muziek” al naar gelang je keuze. Voor elke compositie staan alle gegevens vermeld zoals: “uitgiftenummer, titel, bezetting enz.” Bovendien kan je één of meer bladzijden terugvinden in de voorbeeldbladen.

Catalogus instrumentale muziek en Catalogus liturgische muziek.
Klik in de “Home page” op de “Catalogus instrumentale muziek” en ga vervolgens naar het item naar keuze om de uitgegeven partituren en voorbeelden in de catalogus te bekijken. Doe net hetzelfde voor de Catalogus Liturgische muziek.

Acrobat reader
Druk onderaan rechts op het scherm op het “+” teken en dan kan je de muziekvoorbeelden uitvergroten om ze nog gemakkelijker te kunnen lezen.

Moeilijkheidsgraad
Naast elke titel staat de moeilijkheidsgraad vermeld.
Gemakkelijk (1) – medium (2) – moeilijk (3)

Bestellingen – aankopen – informatie
Bij de uitgever “DMP” kan je altijd terecht voor nog meer informatie. Partituren kunnen besteld en aangekocht worden in de verschillende muziekhandels – zie pagina “Weblinks – uitgever/muziekhandel”. De liturgische muziek kan je ook bestellen en aankopen in de “liturgische centra” – zie pagina “Weblinks –

Liturgische Centra
Als je klikt op www.julienkeymolen.be/nl/links dan kom je in mijn site terecht op de “pagina Links”. Je kan dan een keuze maken waar je de bestelling of aankoop gaat plaatsen.

Biografie “Julien Keymolen”
Wil je meer vernemen over de componist ga dan naar de pagina “Bio”.

Nieuw
Deze pagina informeert over de laatste bijwerking en de nieuwigheden die in de site werden doorgevoerd.

Talen
Je kan de site lezen in zeven talen: Nederlands – Engels – Frans – Duits – Spaans – Portugees. Thans wordt ook “Chinees” toegevoegd. Klik op de gewenste taal en de “Google vertaling” doet het nodige. Huidige moderne browsers doen dit nu meestal automatisch. Opmerking: de titel en de teksten van een compositie worden niet vertaald. Ze staan vermeld in de taal waarin ze werden geschreven en uitgegeven.